Diumenge, 01 octubre 2023
27.9 C
La Llagosta

Tercera derrota en cinc partits del FS Unión Llagostense A

El sènior A del FS Unión Llagostense va sumar la tercera derrota en cinc partits després de perdre dissabte contra el Ciutat de Mataró B, per 4 a 7. L’equip de la nostra localitat, amb un partit pendent, ocupa l’antepenúltim lloc amb quatre punts, del grup 1 de la Tercera Catalana.

L’equip dirigit per Jordi Pavón va portar la iniciativa del partit fins al 4 a 3, a partir d’aquí els visitants van capgirar l’electrònic amb quatre gols que van posar el definitiu 4 a 7. Els golejadors llagostencs van ser Álex Pérez, amb un triplet, i Marc Navajas.

El pròxim partit serà dissabte a la pista del Premià de Mar, que és vuitè amb set punts.

Pel que fa al sènior B, va guanyar contra el Ciutat de Granollers B, per 2 a 11, i ocupa el tercer lloc amb 12 punts, del grup 1 de la Tercera Catalana. Diumenge, rebrà l’Arenys de Munt B, novè amb sis punts, al Pavelló Antonio García Robledo, a les 12 h.

El sènior C no va tenir jornada el cap de setmana perquè el seu rival s’havia retirat, el Sant Celoni. L’equip llagostenc, que és tercer del grup 2 de la Tercera Catalana amb 13 punts, rebrà dissabte el Quatre Camins al Pavelló Antonio García Robledo, a les 19 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies