Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

La plaça de la Sardana acollirà diumenge la Zumba Gegant

La Colla Gegantera de la Llagosta organitzarà diumenge una nova edició de la Zumba Gegant. L’activitat es desenvoluparà a partir de les 9.30 hores a la plaça de la Sardana. Les entrades-donatiu es poden adquirir al preu de vuit euros a Mac Florimoble, Zaa­hira Belleza i Spidercan. La vintena de monitors i monitores que participaran a la jornada també venen entrades. El mateix diumenge, també es podran comprar les entrades a la plaça de la Sardana.

A les 9.30 h, hi haurà una sessió amb el DJ Peris i, a les 10.30 h, començarà la Zumba Gegant, que es perllongarà fins a les 13.30 h. La recaptació es destinarà a la Marató de TV3, que, aquest any, es dedica a la salut cardiovascular.

Publicitat

Publicitat

Més notícies