Dimarts, 19 març 2024
13.6 C
La Llagosta

El ple ordinari de novembre se celebra aquesta tarda

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a partir de les 19.30 hores, el ple ordinari del mes de novembre. Durant la sessió, la regidora d’Igualtat, Melania Beltrán, llegirà el manifest institucional del Dia Internacional per a l’eliminació de les violències masclistes. El text serà aprovat pel Ple.

També està previst aprovar les bases de la cinquena edició del Concurs de Microrelats del Dia Internacional de les dones, que organitzaran l’any que ve les regidories d’Igualtat i Cultura, la Biblioteca i l’entitat local Resistencia Literaria. El període de lliurament de treballs serà del 2 de gener al 25 de febrer. El Centre Cultural acollirà el 7 de març l’acte de lliurament dels premis.

Un altre dels punts serà la proposta d’aprovació inicial de sis cartes de serveis municipals de l’Ajuntament de la Llagosta, les de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, de l’Escola Bressol Cucutras, de la Biblioteca, de Serveis socials bàsics, de la Policia Local i de Comunicació. La carta de serveis és un document escrit que informa públicament a les persones usuàries sobre els serveis que es presten, els estàndards de qualitat que s’hi apliquen i els drets i les obligacions que les assisteixen.

El Ple també donarà llum verda a l’inici del procediment per a l’aprovació de la redacció del Reglament de Participació ciutadana, amb l’obertura de l’expedient corresponent, per tal de disposar d’un instrument que afavoreixi la participació de la ciutadania en els afers públics.

Durant la sessió, també se sotmetrà a aprovació el compte d’explotació aportat per la Fundació Pere Tarrés corresponent a la gestió de l’Escola Bressol Municipal Cucutras de la Llagosta per al curs escolar 2020-2021.

També es debatrà una moció presentada pel grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya, en representació de la Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès, a favor de l’assignació del 25% del pressupost autonòmic de Salut a l’atenció primària.

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat una altra moció per exigir inversions pendents i millores al sistema de Rodalies.

La sessió, que finalitzarà amb l’habitual torn de precs i preguntes, es podrà seguir per Youtube en el següent enllaç https://www.youtube.com/watch?v=Bkw-_O8jwpM i per Ràdio La Llagosta Emissora Municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies