Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

L’HC Vallag perd contra el Laeità Argentona (32-28) després d’un mal inici de partit

L’HC Vallag va sumar la quarta derrota de la temporada a la pista del Laeità Argentona. L’equip dirigit per Javi Iglesias va perdre diumenge a domicili, per 32 a 28.

L’equip llagostenc va signar un mal inici de partit amb un parcial de 8 a 2, que va fer anar a remolc al Vallag fins al final del partit. Al descans va aconseguir escurçar la diferència fins als tres gols, 18 a 15, però a la represa l’avantatge local es va mantenir i va ampliar-se fins als quatre gols, del resultat final. Durant el partit, es va lesionar Unai Lafuente.

L’HC Vallag és quart classificat, del grup B de la Tercera Catalana, amb vuit punts i empata amb el cinquè, el Gavà B. Els llagostencs aquesta setmana tenen jornada de descans i la setmana vinent s’atura la competició. En principi, no tornaran a competir fins al cap de setmana del 10 i 11 de novembre a casa contra el Sant Andreu de la Barca, colíder amb 14 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies