Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

El Club Esportiu La Llagosta presenta 14 equips masculins i 4 femenins

El Club Esportiu La Llagosta ha creat aquesta temporada una estructura femenina amb quatre equips, que fa possible que el club hagi pogut presentar dissabte un total de 18 conjunts. L’entitat va celebrar l’acte de presentació d’equips de base al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, que va omplir la graderia i el camp.

El club té com a novetat en aquesta campanya una estructura femenina amb un aleví, dos infantils i un cadet. “Tenim tres etapes formatives en el futbol femení, que creiem que ens donarà continuïtat per la pròxima temporada per seguir creixent en la nova estructura del club”, va explicar el coordinador, José Ángel Venero, que aspira a crear un sènior femení en un futur.

La resta d’equips són masculins amb dos d’escoleta, dos prebenjamins, tres benjamins, dos alevins, dos infantils, un cadet, un juvenil i un sènior. Entre les estructures femenina i masculina, el club suma un total de 250 esportistes. “Hem passat d’uns 170 esportistes la temporada passada a superar la xifra dels 200 aquesta. Tenim quatre equips femenins en la nova estructura, i tenim completa la masculina, des de l’edat d’escola fins a l’amateur”, va dir satisfet el president, Santi Chacón.

La presentació va comptar amb música, un canó d’escuma i la inauguració del nou videomarcador del camp municipal, que des del passat dissabte ja funciona. Els equips es van presentar un per un i, fins i tot, van fer un concurs de ball. L’acte va acabar amb la fotografia de família dels prop de 250 esportistes.

Derrota del CE La Llagosta contra el CF Martorelles B (1-3)

D’altra banda, el sènior masculí del CE La Llagosta va haver de jugar el partit de lliga el diumenge per l’acte de presentació, que va tenir lloc dissabte. L’equip llagostenc va perdre contra el CF Martorelles B, per 1 a 3. Els visitants es van avançar al minut 3 i Adrián Gómez va fer l’empat al quart d’hora. Abans del descans el Martorelles B va marcar l’1 a 2 i al minut 73 l’1 a 3. A les acaballes del duel, l’àrbitre va expulsar un dels entrenadors del CE La Llagosta, Carlos Gómez, amb targeta vermella directa.

El CE La Llagosta ocupa el quart lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 15 punts, empatat amb el tercer, el CF Mollet UE B. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge al camp de l’Escola de Futbol Base Sentmenat, que és vuitè amb vuit punts.

Publicitat

Publicitat