Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 presenta una cinquantena d’esportistes en sis equips

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 té aquesta temporada una cinquantena d’esportistes, d’entre un total de sis equips. L’entitat esportiva va celebrar l’acte de presentació dels equips al CEM El Turó, que va omplir la graderia d’assistents.

El Club Bàsquet 2017, que fa cinc anys es va fundar, té un equip d’escoleta, un premini mixte, un mini mixte, un infantil masculí, un cadet masculí i un sub-25 masculí. “El primer any hi havia dos equips i ara podem presentar cincs equips competitius i un d’escoleta. Anem a poc a poc, però estem contents per gaudir amb la promoció del bàsquet”, va explicar la coordinadora del club, Rosa Carrillo.

L’objectiu del club és continuar amb el projecte de valors i formació. “Sobretot, fomentem la formació en els equips. Si volem que els nostres equips siguin cada vegada millors, han de tenir un bon aprenentatge i estem amb aquest aprenentatge”, va dir la presidenta María José García.

Els equips es van situar enmig de la pista del CEM El Turó i es van fer les fotografies oficials de la temporada. L’acte va acabar amb el partit del sub-25 masculí, que va perdre contra el Sant Joan de Mata, per 41 a 103.

Publicitat

Publicitat

Més notícies