Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

Les deixalleries se sumen a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental participa un any més en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebra del 19 al 27 de novembre i que té com a objectiu organitzar arreu d’Europa accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. 

La xarxa de deixalleries, integrada per 25 instal·lacions més una de mòbil, entre les quals es troba la de la Llagosta, serà l’escenari de dues activitats:

DeixaLlibres, que té com a objectiu continuar promovent la reutilització de llibres usats provinents d’aquestes instal·lacions. Ja s’han reutilitzat més de 36.000 exemplars.

Jo RNova i tu?, que promou la reutilització d’objectes en bon estat per a la seva posterior comercialització mitjançant les entitats d’inserció sociolaboral adherides al RNova, actuació que ha permès la reutilització de més de 14.000 objectes.

Publicitat

Publicitat