Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
FS Unión Llagostense A – Ciutat de Mataró B

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense tornarà a competir després d’una setmana de descans per l’ajornament del duel contra l’Arenys de Mar, que encara té per concretar la nova data. Dissabte jugarà al Pavelló Antonio García Robledo contra el Ciutat de Mataró B, a les 18.30 h. Els llagostencs, amb un partit pendent, ocupen l’onzè lloc amb quatre punts i els de Mataró estan al desè lloc amb cinc punts.

Ciutat de Granollers B – FS Unión Llagostense B
El sènior masculí B del FS Unión Llagostense ocupa el quart lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb nou punts. El pròxim partit serà dissabte a la pista del Ciutat de Granollers B, que és últim sense punts.

FS Unión Llagostense C
El sènior masculí C del FS Unión Llagostense tindrà jornada de descans perquè el seu rival, el Sant Celoni, s’ha retirat de la competició.

Futbol
CE La Llagosta – CF Martorelles B

El CE La Llagosta puja fins al tercer lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 15 punts i té a només un els dos primers classificats, l’Atlètic Polinyà i el Lliçà de Vall. El duel de La Llagosta contra el Martorelles B es jugarà diumenge al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 17 h, perquè dissabte el club celebrarà l’acte de presentació dels equips de base a partir de les 17 h.

Canovelles – CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias es manté líder, del grup B de la Segona Divisió, amb 17 punts i té un marge de dos amb el segon, el Sant Cebrià, i de tres amb el tercer i el quart, el Sinera United i l’Arenys de Munt respectivament. El pròxim duel dels llagostencs serà diumenge al camp del Canovelles, que és penúltim amb quatre punts i ve de guanyar contra la Juventus (2-3).

Handbol
Laietà Argentona – HC Vallag

L’HC Vallag va trencar la ratxa negativa de resultats amb un triomf la jornada passada, que li fa pujar fins al quart lloc amb vuit punts, del grup B de la Tercera Catalana. Diumenge visitarà el Laietà Argentona, que és tercer amb deu punts.

Bàsquet
Sub-25 CB La Llagosta 2017 – Sant Joan de Mata

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 rebrà dissabte el Sant Joan de Mata, que és novè classificat amb tres victòries i dues derrotes. Els llagostencs són cuers amb cinc derrotes. El duel tindrà lloc dissabte a les 19 h al CEM El Turó i servirà per tancar l’acte de presentació dels equips de base del club, que començarà a les 17.30 h.

Petanca
Sènior femení CP La Llagosta
– Benavent
El sènior femení del Club Petanca és penúltim classificat, del grup 3 de la Segona Catalana, amb nou punts i diumenge rebrà el Benavent, que és antepenúltim amb 12 punts.

Sènior masculí A CP La Llagosta – Barberà B
Sènior masculí A del Club Petanca és colíder del grup 5 de la Tercera Catalana amb 24 punts, empatat amb el Sant Sadurní de Montornès. El pròxim duel serà diumenge a casa contra el Barberà B, que és últim sense punts.

Breda – Sènior masculí B CP La Llagosta
El sènior masculí B, al grup 15 de la Quarta Catalana, és penúltim amb vuit punts. El cap de setmana visitarà el Breda, líder amb 25 punts.

Publicitat

Publicitat