Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

Vuitena victòria seguida del sènior masculí A del Club Petanca La Llagosta

El sènior masculí A del Club Petanca La Llagosta ha encadenat vuit triomfs a la Tercera Catalana després de guanyar contra el Polinyà B, per 7 a 9. L’equip llagostenc no perd des de la primera jornada i es manté colíder del grup 5 amb 24 punts, empatat amb el Sant Sadurní de Montornès. El pròxim duel serà diumenge a casa contra el Barberà B, que és últim sense punts.

El sènior masculí B, al grup 15 de la Quarta Catalana, va guanyar l’últim classificat, la Penya Bètica Mollet, per 10 a 6 i és penúltim amb vuit punts. El cap de setmana visitarà el Breda, líder amb 25 punts.

Pel que fa al sènior femení, al grup 3 de la Segona Catalana, va perdre contra l’últim, e Carpi, per 6 a 3. Les llagostenques són penúltimes amb nou punts i diumenge rebrà el Benavent, que és antepenúltim amb 12 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies