Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Albert Caballero participa en el seu dotzè Campionat d’Espanya de cros absolut

El llagostenc Albert Caballero va participar diumenge en el Campionat d’Espanya de cros absolut per equips a Atapuerca, a Burgos (Castella i Lleó). El corredor llagostenc va aconseguir el 17è lloc de la classificació general amb el seu equip de La Blanca, de Vitòria (País Basc).

Caballero va completar el circuit de 9.750 metres, d’un total de cinc voltes, amb un temps de 34 minuts i 50 segons, sent el 201è de la classificació general de l’estatal i el cinquè del seu equip. La Blanca va acabar en una meritòria 17a posició, amb 372 punts. “Estic satisfet perquè vaig poder evitar que els primers classificats em doblessin en l’última volta, que això hagués suposat la meva eliminació, i vaig poder acabar la cursa, estic molt content”, explica Albert Caballero, que assenyala que “hi havia un nivell molt alt perquè l’elit s’hi jugava l’accés al Campionat d’Europa i també hi havia la participació d’atletes internacionals”.

A més, el corredor llagostenc admetia que amb la seva disputa al cros d’Atapuerca “sumo un total de dotze participacions en Campionats d’Espanya absoluts de cros. És un premi per als atletes, que com jo, som amateurs i podem córrer al costat dels millors estatals”.

Albert Caballero, de 48 anys, suma un total de 12 participacions en l’estatal de cros absolut amb sis amb l’equip California Sports, de Terrassa; cinc amb l’Atletisme Montornès i una amb La Blanca, de Vitòria.

La pròxima cursa del llagostenc serà el Cros Internacional de Catalunya, que es disputarà el 4 de desembre a Granollers.

Publicitat

Publicitat

Més notícies