Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

Empat sense gols del CD Viejas Glorias contra l’Arenys de Munt

El CD Viejas Glorias va empatar dissabte sense gols contra l’Arenys de Munt. L’equip llagostenc es va trobar un equip molt intens, que el va sorprendre durant la primera part, tot i que va mantenir la porteria sense encaixar cap gol.

En la segona part, els llagostencs van fer un joc més ofensiu i van poder marcar, però no van tenir gaire fortuna i van cedir un empat a casa contra un rival per l’ascens. A més, es van lesionar Ausberto Ortiz, Nelson Vladimir i Ray Yimi, que va alterar els plans del tècnic José Ortuño.

El Viejas Glorias es manté líder, del grup B de la Segona Divisió, amb 17 punts i té un marge de dos amb el segon, el Sant Cebrià, i de tres amb el tercer i el quart, el Sinera United i l’Arenys de Munt respectivament. El pròxim duel dels llagostencs serà diumenge al camp del Canovelles, que és penúltim amb quatre punts i ve de guanyar contra la Juventus (2-3).

Publicitat

Publicitat

Més notícies