Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense B guanya el partit ajornat contra el Dosrius (6-0)

El sènior masculí B del FS Unión Llagostense va guanyar ahir dilluns el partit ajornat contra el Dosrius, per 6 a 0. El duel s’havia ajornat feia tres setmanes per uns incidents a la graderia quan el resultat era de 4 a 0 a favor dels llagostencs. Finalment, el duel es va disputar anit els últims minuts.

El sènior B, que havia perdut el partit de diumenge contra el Futsal Masnou per 1 a 3, ocupa el quart lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb nou punts. El pròxim partit serà dissabte a la pista del Ciutat de Granollers B.

Pel que fa al sènior C va guanyar el cap de setmana contra el Llinars, per 2 0, i és líder en solitari, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 13 punts. Aquesta setmana té jornada de descans.

Per la seva banda, el sènior A, a la Segona Catalana, va ajornar el seu partit contra l’Arenys de Mar i, amb un partit pendent, baixa fins a l’onzè lloc amb quatre punts. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte contra el Ciutat de Mataró B, que és desè amb deu punts. El duel es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo, a les 18.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies