Dissabte, 28 gener 2023
3.4 C
La Llagosta

El CE La Llagosta goleja el Caldes de Montbui B (1-5) i se situa tercer

El CE La Llagosta va guanyar amb una maneta de gols al camp del Caldes de Montbui B, per 1 a 5. L’equip llagostenc es va mostrar molt superior als calderins i va sumar la seva cinquena victòria de la temporada.

En la primera part, un gol de Joel González va avançar els llagostencs i a l’inici de la segona part Panchi va marcar el 0 a 2. El Caldes B va escurçar la diferència al minut 62 de penal i només quatre minuts més tard Joel González va tornar a marcar, per posar l’1 a 3. Tot seguit, l’àrbitre va expulsar per doble targeta groga el llagostenc Marc Infantes. Tot i jugar La Llagosta amb deu futbolistes, va continuar sent millor i Alberto Joyera, que fa unes setmanes va tornar a la disciplina llagostenca, va marcar dos gols per fer l’1 a 5 definitiu.

El CE La Llagosta puja fins al tercer lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 15 punts i té a només un els dos primers classificats, l’Atlètic Polinyà i el Lliçà de Vall. “L’objectiu de l’equip és lluitar per l’ascens a la Tercera Catalana. Encara no hem fet res i hem d’anar pas a pas, però la intenció és lluitar i el pròxim partit serà molt important”, explica el jugador Ivan Arroyo, que aquest estiu es va incorporar al club. El pròxim duel serà diumenge contra el Martorelles B, que és sisè amb 11 punts i ve de guanyar contra el líder, l’Atlètic Polinyà, per 2 a 1.

El duel de La Llagosta contra el Martorelles B es jugarà diumenge al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 17 h, perquè dissabte el club celebrarà l’acte de presentació dels equips de base a partir de les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies