Divendres, 27 gener 2023
5.5 C
La Llagosta

Victòries del sènior femení i masculí A del Club Petanca

El sènior femení i el masculí A del Club Petanca La Llagosta han guanyat les seves respectives partides de les lligues territorials de la Federació Catalana de Petanca. El conjunt femení va guanyar contra el Sant Cugat, per 6 a 3, i ocupa el penúltim lloc, del grup 3 de la Segona Catalana, amb nou punts. La pròxima jornada visita el cuer, el Carpi, que suma sis punts.

El sènior masculí A va guanyar clarament contra el Cardedeu, per 12 a 4, i es manté colíder, del grup 5 de la Tercera Catalana, amb el Sant Sadurní de Montornès del Vallès amb 21 punts. La pròxima partida dels llagostencs serà el cap de setmana a la pista del Polinyà B, que és quart amb 12 punts.

Pel que fa al sènior masculí B, al grup 15 de la Quarta Catalana, es va perdre a la pista del Martorelles Pruneres, per 9 a 7, i és penúltim amb cinc punts. La pròxima jornada serà a casa contra la Penya Bètica de Mollet, que és última sense punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies