Dissabte, 28 gener 2023
3.4 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense A cau a Cardedeu (4-2) i encadena tres partits sense guanyar

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense encadena tres partits sense guanyar -dues derrotes i un empat- després de perdre dissabte a la pista del FS Cardedeu, per 4 a 2. L’equip llagostenc es va veure superat per l’equip cardedeuenc i va sumar la segona derrota de la temporada.

El Cardedeu va marxar al descans amb un 2 a 0 a favor seu i a la represa els de Jordi Pavón no van poder capgirar l’electrònic i van perdre 4 a 2. Els gols llagostencs van ser de Sergio Saavedra, que va marcar el 2 a 1, i d’Óscar Cubero, que feia el 3 a 2.

L’equip llagostenc baixa fins al desè lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb quatre punts. El pròxim partit del FSU Llagostense serà fora de casa i diumenge visitarà la pista de l’Arenys de Mar, que és onzè amb tres punts.

D’altra banda, el sènior masculí A jugarà la primera ronda de la Copa Catalunya contra la Unió FS Mollet. L’eliminatòria es disputarà en un partit únic i la data encara està per concretar.

Empat del sènior masculí C
El sènior masculí C del FS Unión Llagostense va empatar a la pista del FS Parets B, 3 a 3. Els llagostencs són colíders, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb deu punts, empatat amb el Llinars. Precisament, el pròxim partit dels llagostencs serà dissabte, al CEM El Turó (19.15 h), contra el Llinars.

Pel que fa al sènior masculí B, va tenir jornada de descans i diumenge rebrà la visita del Masnou, al CEM El Turó, a les 12 h. L’equip llagostenc és el cinquè classificat, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb sis punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies