Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias assalta el primer lloc al camp del Sant Cebrià (2-3)

El CD Viejas Glorias va guanyar diumenge al camp del fins aleshores líder, el Sant Cebrià, per 2 a 3. L’equip dirigit per José Ortuño va assaltar el primer lloc del grup B de la Segona Divisió amb una bona victòria, que li permet situar-se com a nou líder.

El duel va començar amb un gol dels locals al primer minut de joc. Els llagostencs es van veure sorpresos, però en cap cas van donar el partit per perdut. L’equip màster de la nostra localitat va capgirar l’electrònic amb un gol a la primera part i dos més, a la segona (1-3). A les acaballes, el Sant Cebrià va ajustar el marcador amb el 2 a 3 definitiu. Els golejadors llagostencs van ser Guillermo Alexander, Javier Laguna i Nelson Vladimir. També va destacar sota els pals Fran Martínez, que va fer un gran nombre d’aturades de mèrit, que va permetre el triomf llagostenc.

El Viejas Glorias ocupa el primer lloc, del grup B de la Segona Divisió, amb 16 punts i un marge d’un amb el segon, el Sant Cebrià. Tercer classificat és l’Arenys de Munt, amb 13 punts. Precisament, el rival dels llagostencs dissabte, a casa, serà l’Arenys de Munt. “És un partit, novament, molt important perquè és un rival directe que té un partit menys. Tenim moltes ganes que arribi el partit i fer un altre gran duel, com vam fer contra el Sant Cebrià”, explica el tècnic José Ortuño.

El partit contra l’Arenys de Munt es jugarà a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies