Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

Un detingut a la Llagosta per provocar danys en cotxes i comerços

La Policia Local de la Llagosta i els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta passada matinada un individu per causar danys en cotxes aparcats al carrer i en comerços. Els fets han passat sobre la una de la matinada. El detingut resideix a la Llagosta.

L’home, que anava begut i drogat, portava un matxet i ha provocat destrosses en més d’una desena de vehicles i en diversos establiments comercials. A la Comissaria de la Policia Local s’han rebut un bon nombre de trucades de persones que avisaven sobre les accions que estava portant a terme aquest individu. La Policia Local, amb el suport dels Mossos d’Esquadra, ha pogut detenir-lo al carrer de Sant Pau i li ha intervingut el matxet.

Els Mossos d’Esquadra s’encarreguen de les diligències.

Publicitat

Publicitat

Més notícies