Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

El Pàdel Club La Llagosta celebra l’ascens de dos equips femenins i un masculí a les lligues de la Federació Catalana

El Pàdel Club La Llagosta ha celebrat tres ascensos a les lligues territorials de la Federació Catalana de Pàdel. Tot just han acabat les lligues del 2022 i el club llagostenc va participar amb èxit amb quatre equips absoluts, amb dos femenins i dos masculins. D’aquests, van aconseguir l’ascens de categoria els dos conjunts de noies i el sènior masculí B.

El femení A va acabar al primer lloc de la Segona Divisió del Vallès i assoleix l’ascens a la Primera Divisió del Vallès; i el femení B, va ser tercer al grup A de la Sisena Divisió del Vallès i fa l’ascens a la Cinquena Divisió del Vallès. Pel que fa als nois, el masculí B va concloure la temporada en tercera posició del grup D de la Sisena Divisió del Vallès i puja a la Cinquena Divisió del Vallès. “L’objectiu d’aquests tres equips era l’ascens i ho hem aconseguit, estem molt contents. A més, els segons equips estan formats per jugadors i jugadores de la nostra escola, que ens permet seguir evolucionant”, explica Roberto Villareal, responsable del Pàdel Club La Llagosta.

El sènior masculí A no ha celebrat cap ascens, però sí que ha complert amb l’objectiu de la temporada perquè ha assegurat la permanència a la Divisió d’Honor B, que és la segona màxima categoria de la província de Barcelona. L’equip llagostenc ha acabat al sisè lloc, amb 26 punts i a cinc de disputar la promoció d’ascens.

Els equips absoluts han acabat les lligues de la federació catalana amb un balanç positiu i ja esperen l’inici de la nova temporada, que tindrà lloc a principis del 2023.

Publicitat

Publicitat

Més notícies