Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

La Biblioteca presenta una seixantena de novetats literàries

La Biblioteca de la Llagosta ha presentat una seixantena de novetats literàries, que ja estan disponibles pel servei de préstec. El finançament per a l’adquisició de les novel·les procedeix de la subvenció dels Fons Europeus Next Generation, de la Unió Europea, i del lot de llibres, que va escollir la Biblioteca, durant la Setmana del Llibre en Català del passat setembre, de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana.

D’entre les novel·les que incorpora el fons de la Biblioteca destaquen Todo va a mejorar, que és la novel·la pòstuma d’Almudena Grandes; Revolución, d’Arturo Pérez-Reverte; Al llac, de Maria Marbal; Esclava de la libertad, d’Ildefonso Falcones; Francesca de Barcelona, de Laia Perarnau; o Las madres, de Carmen Mola; entre d’altres. “Totes les novel·les que hem adquirit, i que ja estan disponibles pel servei de préstec, són novetats literàries que s’han publicat en els darrers mesos i hi ha alguna, que fins i tot, ho va fer el passat mes d’octubre”, explica el director de la Biblioteca, Ángel Fernández, que assenyala que “aquesta ha estat una de les compres més importants dels darrers anys de la Biblioteca pel gran nombre de novetats que adquirim”.

Publicitat

Publicitat