Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

Doble ració de teatre al Centre Cultural el cap de setmana

El Centre Cultural acollirà dues obres de teatre el cap de setmana. El Pícaro Teatro representarà una comèdia amb l’obra El silencio y los borregos, amb tres passis, i La Carpa Espai Cultural, una sessió infantil amb El retorno de las brujas.

El Silencio y los borregos és una adaptació absurda d’El silencio de los corderos i les pel·lícules de terror. Una comèdia creada per Carlos Lupe i descomposta pel grup borregos del Picaro Teatre. Hi haurà tres representacions, dues el dissabte, a les 18 h i a les 20.30 h, i una el diumenge, a les 18 h. Les entrades es poden reservar al portal Entrapolis i té un cost de taquilla inversa.

El retorno de las brujas és un espectacle amb música, màgia i molta festa pel diumenge, a les 12 h. L’obra, adreçat a un públic familiar, tracta sobre un noi, amb pocs amics i obsessionat amb la màgia, fa un encanteri després de trobar un llibre màgic que no surt com ell esperava. Apareixen tres bruixes amb ganes de menjar nens i destruir aquesta festa tan poc divertida, com diuen elles. Tots els nens i les nenes treballaran en equip per salvar aquest Halloween. Les entrades es poden adquirir a la plataforma Entràpolis amb un preu de 4 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies