Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Continua la celebració de la Castanyada amb més propostes organitzades per les entitats

Les activitats per celebrar la Castanyada a la nostra localitat continuen aquest cap de setmana. La Casa de Andalucía, la colla dels Saltats i l’Agrupación Cultural Galega Alborada se sumen a aquesta festa tradicional.

La Casa de Andalucía celebrarà la Castanyada avui, a partir de les 20 h a l’entrada del Centre Cultural, amb venda de castanyes torrades. L’entitat estarà de festa fins a la mitjanit.

El Saltats s’instal·laran dissabte, de 17 a 20 hores, a la plaça d’Antoni Baqué amb la Saltanyada. Durant la tarda hi haurà castanyes torrades, música i un espectacle en directe amb Sarao infantil, que presenta el show La danza de los vampiros.

Per la seva part, Alborada organitza una vetllada per celebrar la Castanyada. L’acte, que tindrà lloc dissabte a la nit a la seva seu, consistirà en un sopar seguit d’una festa. Per aquesta propsota s’havia de reservar plaça amb antel·lació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies