Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

Horari especial i bus gratuït al Cementiri per Tots Sants

El Cementiri de la Llagosta tindrà uns horaris d’obertura especials amb motiu de Tots Sants i el Dia dels Difunts, concretament des de diumenge 30 d’octubre fins al 3 de novembre. Durant aquests dies, la instal·lació estarà oberta al matí i a la tarda. A més, l’1 de novembre hi haurà un servei gratuït d’autobús.

L’horari d’obertura del Cementiri Municipal serà de 9 a 13.30 h i de 15 a 19 h. El dia 1 de novembre, no tancarà al migdia.

El Dia de Tots Sants, l’Ajuntament posarà a disposició de la ciutadania un servei gratuït d’autobús. El bus sortirà cada hora de les 9 a les 13 hores i de les 15 a les 18 hores. La parada estarà situada a la plaça d’Antoni Baqué. La tornada des del Cementiri serà de les 9.30 a les 13.30 hores i de les 15.30 a les 18.30 hores, a les mitges hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies