Dissabte, 28 gener 2023
3.4 C
La Llagosta

Albert Caballero, classificat per disputar l’estatal absolut de cros per equips amb La Blanca

El llagostenc Albert Caballero ha aconseguit la classificació per disputar el Campionat d’Espanya absolut de cros per equips amb La Blanca. L’equip basc va aconseguir el segon lloc per equips del Cros Internacional Zornotza, que va tenir lloc diumenge a Amorebieta (Biscaia) i era classificatori per a l’estatal absolut.

L’atleta llagostenc ja fa unes temporades que competeix amb l’equip vitorià de La Blanca i diumenge va aconseguir el quart millor registre del seu equip amb el 44è lloc de la classificació general. “Amorebieta és un circuit mític i el cros al País Basc es viu moltíssim, com que no va ploure vam poder córrer bastant i vam evitar el fang”, explica Caballero, que es mostra molt content d’aconseguir el bitllet estatal absolut: “amb 48 anys i poder disputar un Campionat d’Espanya absolut em fa molta il·lusió perquè seria el meu dotzè estatal amb tres clubs diferents”.

El Campionat d’Espanya absolut de cros per equips es disputarà el 13 de novembre a la localitat d’Atapuerca, de Castella i Lleó. Caballero està a l’espera de rebre la convocatòria del seu equip per disputar l’estatal, que l’objectiu seria quedar entre els deu millors classificats d’Espanya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies