Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La Casa de Andalucía inaugura la temporada dels intercanvis culturals

La Casa de Andalucía de la Llagosta va celebrar ahir el primer intercanvi cultural del curs a la nostra localitat. L’acte va tenir lloc al Centre Cultural i va comptar amb les actuacions dels quadres de ball de l’entitat, de la cantant Rocío Ramírez i de la Peña Cultural Recreativa Andaluza el Perro de Paterna de Barcelona.

Rocío Ramírez, que a més de cantant és professora de la Casa de Andalucía de la nostra localitat, es va encarregar d’obrir l’acte. Tot seguit, va tenir lloc la part emotiva de l’acte. L’entitat llagostenca va homenatjar dues bailaores, a Cristina, que es reincorporava al ball després d’haver estat mare, i a Meritxell, que deixa el ball de forma temporal per estar embarassada. Totes dues van interpretar un parell de peces acompanyades del quadre de ball Azahar Flamenco, que va actuar seguidament.

L’intercanvi cultural va finalitzar amb l’actuació dels diferents gups de la Peña Cultural Recreativa Andaluza El Perro de Paterna de Barcelona.

El proper intercanvi que organitzarà la Casa de Andalucía a la nostra localitat serà el dissabte 26 de novembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies