Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Arriben les primeres propostes per a tot el públic de la Castanyada i Halloween a la Llagosta

Aquest cap de setmana es realitzaran a la nostra localitat dues activitats relacionades amb la Castanyada i Halloween. L’Esplai Dijoc, avui divendres, i Animalets, demà dissabte, ofereixen dues propostes obertes a tota la població.

L’Esplai Dijoc organitza novament el Concurs de moniatos disfressats. Les persones que vulguin participar-hi poden portar el seu moniato de 17 a 18 h a la paradeta situada a davant del número 3 de l’avinguda del Primer de Maig. Es pot presentar un moniato per persona. Les votacions seran populars i anònimes. A les 19 h, es farà el lliurament de premis als guanyadors, que consistiran en una panera per a cadascú dels tres primers. A més del Concurs de moniatos, hi haurà castanyes torrades, tallers i pinta cares.

Animalets farà dissabte la seva festa, Castaween, que tindrà lloc al seu refugi, al costat de la riera Seca. A les 17 h s’obriran les portes, durant la tarda hi haurà tallers, pinta cares, castanyes, un photocall i una paradeta de l’entitat. A les 18 hores comptaran amb la contacontes Eva Font. Durant la tarda també tindrà lloc un concurs de disfresses de Halloween. A les 19 h, es realitzarà el lliurament de premis. L’entrada a la festa té un donatiu de tres euros i els tiquets es poden adquirir a Glitters Make Up, La Manada de Linda i Love & Leters. També es poden reserva per internet, al web entradium.com. L’entrada inclou castanyes i beguda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies