L’Ajuntament posa a la venda les entrades per veure l’obra M’hauríeu de pagar

0
135

Les entrades per al proper espectacle de la programació estable del Centre Cultural es poden aconseguir a través de la plataforma Entrapolis i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Es tracta de l’obra teatral M’hauríeu de pagar, una producció d’Atrium Produccions. La representació tindrà lloc el 19 de novembre, a les 20 h. El preu de l’entrada anticipada és de set euros i el de taquilla, el dia de l’espectacle, serà de nou euros.

L’obra està escrita i dirigida per Jordi Prat, premiat a diversos certàmens tant com a director com per les seves obres. M’hauríeu de pagar està interpretada per Àreua Márquez, Albert Pérez i Francesc Cuéllar o Carles Roig. La peça consta de tres monòlegs que ens parlen sobre la soledat. És la història de tres veus, de tres personatges, de tres revelacions.

Ella és guia d’art. Davant d’un grup de visita a un museu, començarà a brollar paraules. I tindrà una revelació.

Ell és un jove que s’ofereix per satisfer fantasies i que ens voldrà parlar de la seva vida perquè el coneguem millor. I tindrà una revelació.

El fill és un músic que ens ha reunit perquè, tot i les seves condicions mèdiques, ens vol tocar una peça al piano. I és que ha tingut una revelació.

L’obra ha estat nominada a tres categories als cinquens premis Teatre Barcelona.

Publicitat