Dissabte, 28 gener 2023
3.4 C
La Llagosta

L’AE Karate-Judo La Llagosta guanya 16 medalles a la Copa Catalunya benjamí i aleví de judo

L’Associació Esportiva Karate-Judo La Llagosta va sumar un total de 16 medalles a la Copa Catalunya benjamí i aleví de judo, que va tenir lloc el cap de setmana a Cerdanyola del Vallès. El club llagostenc va aconseguir dues medalles d’or, quatre de plata i deu de bronze.

En categoria benjamí, es van sumar una medalla d’or, dues de plata i quatre de bronze; i en aleví, una d’or, dues de plata i quatre de bronze. “Estem molt contents perquè tots els participants van competir en una gran jornada de judo”, explica un dels responsables del club llagostenc, Joan Carles Cerrudo, que comenta que tots els participants van rebre una medalla: “tots els lluitadors van obtenir alguna medalla i estem satisfets perquè tots els que van aconseguir la medalla de bronze van poder guanyar algun combat”.

L’AE Karate-Judo La Llagosta tindrà una nova competició de judo dissabte al Pavelló Llars Mundet, de Barcelona, amb la Copa Catalunya júnior.

Publicitat

Publicitat

Més notícies