Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

Paula Roman, campiona de la Copa d’Europa cadet de patinatge artístic

Paula Roman ha guanyat la Copa d’Europa cadet de patinatge artístic, que va tenir lloc a la localitat italiana de Roccaraso de l’11 al 15 d’octubre. La llagostenca va participar amb èxit en la modalitat de lliure.

La patinadora, que pertany al Club de Patinatge Artístic de Ripollet, suma una nova medalla a la temporada 2022. Al juliol va aconseguir una meritòria cinquena plaça al Campionat d’Espanya cadet, quedant-se a tan sols set punts del bronze; i al juny va guanyar la medalla de bronze del català cadet.

La patinadora llagostenca portava dues temporades sense poder competir, primer per culpa de la pandèmia de la Covid-19 i, després, per una lesió.

Publicitat

Publicitat

Més notícies