Dissabte, 28 gener 2023
3.4 C
La Llagosta

Una seixantena d’alumnes inicien el curs a l’Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música ha iniciat el curs 2022-2023 amb una seixantena d’alumnes. L’escola municipal se situa a la tercera planta de Can Pelegrí i manté la matrícula oberta.

El centre d’ensenyament té una àmplia oferta formativa amb cursos per a totes les edats. D’entre les propostes hi ha música en família, adreçat per a nadons de 16 mesos a 3 anys amb l’objectiu d’estimular la seva capacitat cognitiva; música i moviment, per a infants de P4 i P5 amb jocs musicals i aprenentatge; iniciació musical, per a infants de primer i segon de Primària, que servirà per introduir el conjunt instrumental a l’alumne, com a pas previ per escollir un instrument definitiu; i la formació bàsica d’infants, joves i adults en un instrument. També s’ofereix una formació avançada, a totes aquelles persones interessades, i un programa a mida de l’alumne.

L’Escola de Música ofereix tota mena d’instruments per aprendre, com ara guitarra, baix, piano, violí, flauta, saxo i bateries. “Els instruments amb més demanada són la guitarra i el piano, però tenim una àmplia varietat, com ara els de corda fregada o de vent”, explica el director pedagògic, Gerard Araiz, que recorda que també s’imparteixen classes de cant amb les corals.

L’Escola Municipal preveu celebrar diversos concerts al Centre Cultural al llarg del curs, entre aquests, el Concert de Nadal o de Fi de curs.

Publicitat

Publicitat

Més notícies