Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

La Llagosta Club de Ball celebrarà dissabte la Festa de la tardor al Centre Cultural

La Llagosta Club de Ball recupera la Festa de la tardor després de no celebrar-la des del 2019. L’entitat de ball de la nostra localitat ha posat a la venda els tiquets de la festivitat, que tindrà lloc dissabte al Centre Cultural a partir de les 21.30 h.

La festa comptarà amb la música en directe del Duo Tempo i les places són limitades a 120 persones, amb un preu de 17 euros per tiquet que inclou una consumició i un piscolabis. “L’activitat està oberta a tota la ciutadania major d’edat. L’última festa de ball que vam fer va ser pel Dia dels enamorats del 2020, així que tenim moltes ganes de recuperar les nostres festes després de la pausa per la Covid-19”, assenyala Alícia Martí, directiva de La Llagosta Club de Ball.

La Llagosta Club de Ball va obrir al setembre el període d’inscripció a les classes de ball del curs 2022-2023 amb balls de saló llatins i estàndard, ritmes caribenys, balls en línia, sevillanes i urban fit, entre d’altres. L’horari de les classes són els dilluns i dimecres, de 19.30 a 21 h; i els dimarts, de 18 a 20 h al Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies