Dissabte, 28 gener 2023
3.4 C
La Llagosta

Programació àmplia d’activitats amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra avui, la Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions (TVSMiA), de la qual forma part l’Ajuntament de la Llagosta, ha preparat un programa d’activitats, sota el lema Obrir portes sense por, que es realitzarà durant els mesos d’octubre i novembre amb l’objectiu sensibilitzar la societat sobre la salut mental, lluitar contra l’estigma i donar visibilitat a les persones amb problemes de salut mental.

El programa inclou activitats organitzades per diferents entitats o institucions membres de la taula, des de debats sobre salut mental, programes de ràdio i tallers en benestar emocional fins a diferents actes culturals i esportius de sensibilització, tals com exposicions, torneigs de pàdel, exercicis físics guiats i concursos literaris. Les activitats compten amb la participació de professionals de les diferents entitats i persones amb problemes de salut mental i estaran obertes a tota la comunitat.

La  Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions es va constituir el 2017 com un nou espai de coordinació i de treball col·laboratiu entre tots els agents que treballen en salut mental i addiccions als municipis de Caldes de Montbui, Gallifa, la Llagosta, Martorelles, Mollet del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Parets del Vallès, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles i Santa Perpètua de Mogoda. La finalitat de la Taula és contribuir a la promoció d’iniciatives que contribueixin a garantir la ciutadania plena de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies.

La Taula està constituïda per entitats del moviment associatiu de familiars i persones afectades; serveis municipals de les poblacions que conformen la Taula, recursos de la xarxa de salut mental i d’atenció primària de salut i altres agents claus per a la salut mental.

Publicitat

Publicitat

Més notícies