Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

L’atleta Alejandro Muñoz, campió estatal sub-16 amb Catalunya

Alejandro Muñoz, de 14 anys i veí de la Llagosta, ha guanyat el Campionat d’Espanya de federacions autonòmiques sub-16 d’atletisme. El llagostenc formava part de la selecció catalana i va participar en la seva especialitat, el salt d’alçada.

Muñoz, que milita a l’Atlètic Mollet, va aconseguir la tercera millor marca en salt d’alçada de l’estatal de seleccions autonòmiques, amb 1,84 metres. “La meva millor marca personal són 1,90 metres, però estic satisfet perquè ha estat una gran experiència i única. És el meu primer cop que guanyo un estatal autonòmic”, explica molt content Alejandro Muñoz.

Catalunya va guanyar amb un total de 257 punts. El podi es va completar amb Andalusia, 254 punts, i la Comunitat Valenciana, amb 240.

Una temporada amb tres podis

Alejandro Muñoz acaba una temporada 2022 per emmarcar amb un total de tres podis. El llagostenc ha guanyat aquesta temporada els dos campionats catalans sub-16 de salt d’alçada amb el de pista coberta i el d’aire lliure. Pel que fa als estatals sub-16, va fregar el podi amb el quart lloc del de l’aire lliure i el setè lloc del de pista coberta. El triplet de podis s’ha completat amb l’or estatal sub-16 amb Catalunya. “La pròxima temporada m’agradaria mantenir el bon nivell català i guanyar l’estatal”, augura Muñoz, que afegeix que “el 2022 ha estat la meva millor temporada competitiva”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies