Dissabte, 28 gener 2023
3.4 C
La Llagosta

Millores al Centre Cultural i a la Biblioteca amb un ajut de la Diputació

L’Ajuntament de la Llagosta ha portat a terme diferents millores a la Biblioteca i al Centre Cultural gràcies a una subvenció de 36.505 euros de la Diputació de Barcelona.

La Biblioteca compta amb nous taulells d’atenció al públic. El de la sala infantil té al lateral un espai perquè puguin apropar-se cadires de rodes, una millora important en l’àmbit de l’accessibilitat i en l’atenció a les persones amb discapacitat. Aquesta ha estat la darrera de les millores en el marc del Programa Complementari d’equipaments locals que va convocar la Diputació de Barcelona per al període 2021-2022 i que la Biblioteca va sol·licitar a través de l’Ajuntament de la Llagosta.

A principis d’any, es va fer la renovació de dues màquines d’aire condicionat per nous aparells més moderns i eficients. També es va realitzar l’adquisició d’un moble per a l’àrea infantil i de peces de prestatgeria per poder acollir més llibres a la part de coneixements infantils.

Al Centre Cultural, s’han millorat els llums, els micròfons i el monitoratge de l’escenari. També s’han comprat cables de so i de vídeo, entre d’altres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies