Dissabte, 28 gener 2023
3.4 C
La Llagosta

Segona derrota seguida del sub-25 CB La Llagosta 2017

El sub-25 CB La Llagosta 2017 va perdre ahir dimarts el partit ajornat contra el Manyanet Les Corts, per 29 a 89. El duel estava previst disputar dissabte, però per a petició de l’equip visitant es va passar al dimarts. Aquesta és la segona derrota seguida de l’equip llagostenc que ocupa el setè lloc del grup 4 de la Territorial B.

L’equip dirigit per Jorge Rodríguez va tenir molts problemes en defensa, que va decantar el partit clarament pels visitants. Al primer quart La Llagosta 2017 va quedar noquejada amb un parcial de 5 a 30. Les coses no van millorar al descans (9-46) i tampoc al tercer quart (11-72). En l’últim període els llagostencs van reaccionar i van mostrar la seva millor versió. De fet, van guanyar el quart 18 a 17, però va ser insuficient per capgirar l’electrònic. José Álvaro i Kanoute Sadio van ser els màxims anotadors llagostencs amb vuit punts cadascun.

El pròxim partit del CB La Llagosta 2017 serà dissabte a la pista del Viladecavalls B, que és el vuitè classificat amb una derrota i el passat cap de setmana va tenir jornada de descans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies