Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

Triomfs del sènior masculí A i femení del Club Petanca La Llagosta

El sènior masculí A i femení del Club Petanca La Llagosta van guanyar el cap de setmana les seves partides i se situen en la part alta de les seves respectives lligues. El femení va imposar-se contra el líder, el Santa Coloma B, 5 a 4, i amb sis punts, al grup 3 de la Segona Catalana, empata al segon lloc amb Santa Rosa, Olesa, Sant Cugat, Carpi i Benavent. La pròxima jornada de les llagostenques serà diumenge contra l’Olesa.

Pel que fa al sènior masculí A, al grup 5 de la Tercera Catalana, va guanyar contra el Can Borrell, per 9 a 7, i ocupa el segon lloc amb nou punts, a tres del líder, el Sant Sadurní de Montornès. Precisament, els montornesencs visitaran diumenge les Pistes Municipals de Petanca de la nostra localitat.

El sènior masculí B, del grup 15 de la Quarta Catalana, va perdre contra l’Altaveu, per 12 a 4 i és penúltim amb tres punts. El pròxim duel dels llagostencs serà el cap de setmana a la pista del Can Cuyàs, que és cinquè amb quatre punts.

Publicitat

Publicitat