Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

Segona victòria seguida del Vallag i se situa al segon lloc

El sènior de l’HC Vallag ha guanyat la segona victòria de la temporada després d’imposar-se dissabte a la pista del Vilanova Blau, per 26 a 28. Durant la primera part els de Javi Iglesias van dominar l’electrònic, però a la segona part el duel va ser més igualat, tot i que al final el Vallag va guanyar amb un marge de dos gols.

El segon triomf en dues jornades, permet als llagostencs situar-se al segon lloc amb quatre punts, empatat amb el líder, la Penya Blaugrana Montmeló, i el tercer, el Laietà Argentona. El pròxim partit del Vallag serà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo, a les 19.30 h, contra el BM Pau Casals, que aquesta passada jornada va perdre contra el Laietà Argentona, per 27 a 28.

Publicitat

Publicitat