Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias debuta a la Segona Divisió amb una victòria

El CD Viejas Glorias va debutar dissabte a la Segona Divisió amb una victòria contra la Sinera United B, per 5 a 3. L’equip llagostenc dirigit per José Ortuño va estrenar-se en partit oficial amb una maneta de gols al Camp Municipal Joan Gelabert.

L’equip visitant va avançar-se als primers compassos, però el Viejas Glorias va capgirar l’electrònic abans d’arribar al descans amb cinc gols consecutius. Els golejadors van ser Denis Gustavo, Ray Yimi, Cristian López, Ever Rafael i Patrick Fabrice. A la represa, l’equip visitant va marcar dos gols més i va ajustar l’electrònic. “Vam fer una molt bona primera part, però vam patir al tram final pel triomf. Estem satisfets amb el resultat final”, explica el tècnic José Ortuño, que confia millorar el joc de la segona part en la segona jornada.

El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge al camp del Molinos B, que aquesta jornada passada va guanyar contra la Juventus, per 0 a 3.

Publicitat

Publicitat