Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

La Concordia inscriu dos equips de base masculins aquesta temporada

El CD La Concordia no tindrà cap equip sènior femení aquesta temporada i presentarà dos equips de base masculins. Si fa unes setmanes es va quedar sense el primer equip femení de la Segona Divisió estatal -per falta de jugadores-, ara tampoc tindrà el filial que es va inscriure a la Segona Catalana. El club, finalment, tindrà aquesta nova campanya dos conjunts de base masculins amb un aleví i un cadet.

El club viu moments de reestructuració després de quedar-se sense el sènior femení, tot i que la voluntat de l’entitat és recuperar l’estructura femenina i fer créixer en el nombre d’equips. “Aquesta temporada ens servirà per refer l’estructura esportiva del club. Volem treballar aquesta campanya amb la formació i tindrem dos equips masculins. També volem fer equips d’extraescolars i a poc a poc créixer, novament”, explica la nova coordinadora del club, Sonia Blanco, que ha assumit la direcció esportiva de l’entitat després de la marxa d’Ivan Beas fa unes setmanes.

El club pretenia fer jugar aquesta campanya un filial femení després de la pèrdua del sènior femení, però també es va quedar amb un nombre insuficient de jugadores. Posteriorment, el club va treballar amb tres equips de base masculins, que finalment només ha pogut inscriure dos amb un aleví i un cadet. L’objectiu de l’entitat per a la pròxima temporada és fer créixer el nombre d’equips masculins i recuperar la secció femenina.

Publicitat

Publicitat