Dimecres, 22 març 2023
15.1 C
La Llagosta

Més de 150 persones participen a la Diada de la Bicicleta

Més de 150 persones han participat aquest matí a la Diada de la Bicicleta de la Llagosta. L’activitat, que era gratuïta, ha estat organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta i té com objectiu potenciar la mobilitat sostenible i l’ús de vehicles alternatius als contaminants.

La sortida i arribada de la passejada en bicicleta ha estat el Parc Popular. El gran grup de participants han estat acompanyats per la Policia Local i la Protecció Civil. “És una activitat que potencia l’ús dels vehicles no contaminants, que també permet fer esport i fer salut i, fins i tot, és més barat que un vehicle”, explica la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Isabel María Rodríguez, que s’ha mostrat satisfeta de la participació d’enguany, “similar a altres anys, que demostra que la gent té ganes de fer esport”.

Després de gairebé una hora pels carrers de la nostra localitat, el recorregut ha acabat al Parc Popular amb l’avituallament d’una peça de fruita i un bidó d’aigua, que es podia omplir en una font d’aigua que ha cedit Aigües de Barcelona per a l’ocasió.

Publicitat

Publicitat

Més notícies