Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

Els sèniors masculins B i C del FS Unión Llagostense canvien de grups de la Tercera Catalana

Els dos sèniors masculins de la Tercera Catalana del FS Unión Llagsotense han canviat de grup. El masculí B havia estat enquadrat al grup 2 i ha passat al grup 1; mentre que el masculí C, estava a l’1 i ha passat al 2.

El canvi s’ha produït aquesta mateixa setmana quan encara falten quinze dies per començar la competició. “Hem demanat el canvi del masculí B perquè la temporada passada estava al grup 1 i enguany hem volgut continuar al mateix. Al grup 2 estarà el C, que és un equip nou que hem fet aquesta temporada”, explica l’entrenador del masculí B, Dani Muñido, que vol lluitar per l’ascens a la Segona Catalana, tal com van fer la campanya passada.

La primera jornada del masculí B serà el 16 d’octubre a casa contra la Pineda de Mar B. La resta de rivals de l’agrupació són Sala 5 Tiana B, Fundació Esportiva Montgat, Arenys de Munt B, Dosrius, Òrrius, Premià de Dalt Sala B, Ciutat de Granollers B, Racing Pineda B, Futsal Masnou, Avícola Vinyals Mataró C i Maresme de Catalunya.

Pel que fa al masculí C, debutarà al grup 2 el 16 d’octubre a casa contra el Vic. La resta de rivals són Manlleu B, Llinars, Sant Feliu de Codines, Ciutat de Granollers, Penya Blaugrana Montmeló, Quatre Camins, AE Montornès, Sant Celoni, Vilamajor B, Sport Sala Santa Perpètua B, Vall de Tenes B i Parets B.

El sènior masculí A es manté al grup 1 de la Segona Catalana i té com a objectiu lluitar per l’ascens.

Publicitat

Publicitat