Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

Les Escoles d’Iniciació Esportiva tenen nova secció d’handbol base

Les Escoles d’Iniciació Esportiva (EIE) tindran nova secció d’handbol de base per a la temporada 2022-2023. L’entitat esportiva, que impulsa l’Ajuntament de la Llagosta amb la col·laboració del CEM El Turó, ha acordat tornar a tenir grups d’handbol de base després que cap club d’handbol de la nostra localitat hagi pogut posar en marxa equips de formació.

Les Escoles d’Iniciació Esportives proposen fer handbol al Pavelló Antonio García Robledo els dimecres i divendres, de 17.45 a 19 h per a infants de 3r i 4t de Primària i de 5è a 6è de Primària; i de 19 a 20.15 h, joves de 1r i 2n d’ESO.

Les EIE també tenen seccions de futbol sala, per a noies i noies de 3a a 6è de Primària; de voleibol, de 5è de Primària a 3r d’ESO; d’iniciació esportiva, de P5 a 2n de Primària; i d’esports per a persones amb diversitat funcional, infants, joves i adults sense límit d’edats.

Les inscripcions estan obertes i es poden fer mitjançant la pàgina web del CEM El Turó. Per demanar més informació cal trucar al 93 545 15 50.

Publicitat

Publicitat

Més notícies