Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

Segon triomf seguit del sènior masculí del Club Petanca i se situa al segon lloc

El sènior masculí del Club Petanca La Llagosta ha guanyat el segon partit seguit després d’imposar-se a la pista del Barberà del Vallès B, per 7 a 9. L’equip de la nostra localitat encadena dues victòries que li permet pujar fins al segon lloc, del grup 5 de la Tercera Catalana, amb sis punts, a tres del líder, el Sant Sadurní de Montornès.

Pel que fa als altres dos equips sèniors del Club Petanca La Llagosta van perdre. El sènior femení va caure contra el Benavent, per 4 a 5, i és antepenúltim, del grup 3 de la Segona Catalana, amb tres punts. D’altra banda, el sènior masculí B, del grup 15 de la Quarta Catalana, va caure contra la Breda, per 4 a 12, i és antepenúltim amb tres punts.

El pròxim partit del sènior masculí A serà el proper cap de setmana, a casa, contra el Can Borrel, que és tercer amb quatre punts; pel sènior femení, visitarà el Santa Coloma B, colíuder amb sis punts; i pel sènior masculí B, visitarà l’Altaveu, quart per la cua amb quatre punts.

Publicitat

Publicitat