Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

Torna la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta amb prop de 600 inscrits

La 33a edició de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta se celebrarà diumenge amb prop de 600 participants. L’Ajuntament de la Llagosta, amb la col·laboració de La Sansi, organitza la prova atlètica de la nostra localitat que comptarà amb les categories de 5 i 10 km i la cursa infantil, que suma una seixantena d’inscrits.

El circuit de la cursa és de 5 km, així que els participants de la prova de 10 km hauran de fer dues voltes. El recorregut s’ha modificat enguany perquè es pugui travessar el passeig de l’avinguda Onze de Setembre, des del carrer de Cadaqués fins al carrer de l’Estació. “Estem molt contents pel nombre de participants que tindrem diumenge, amb prop de 600 esportistes. Això fa que sigui una de les curses més participatives dels últims anys”, explica el regidor d’Esports, Antonio García Robledo, que segons ha comentat, el gran nombre d’inscripcions s’ha fet durant aquesta mateixa setmana: “després de la Cursa de la Mercè, de Barcelona, hem tingut un gran nombre d’inscrits”.

La sortida de la cursa de 5 i 10 km es farà conjunta a les 9.30 h al carrer de l’Estació, prop de l’entrada del Centre de Formació de Persones Adultes. Posteriorment, a les 11 h, tindrà lloc la cursa infantil. “Tenim una seixantena d’infants que participaran i això és molt important perquè ja de ben petits fomentem l’esport”, diu Antonio García Robledo.

L’última edició de la cursa popular es va celebrar el 2019 perquè posteriorment no es va poder fer per la pandèmia de la Covid-19.

Carrers tallats al trànsit de vehicles

El trànsit de vehicles per la Llagosta estarà tallat diumenge, dia 25 de setembre, entre les 9.30 i les 11 hores a causa de la celebració de la Cursa Popular. Es recomana a aquelles persones que tinguin previst sortir o arribar a la Llagosta en aquella franja horària que avancin l’hora de la seva marxa o arribada.

Entre les 9.30 i les 11 hores de diumenge tampoc no hi haurà servei de bus per la nostra localitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies