Diumenge, 25 setembre 2022
16.9 C
La Llagosta

La Biblioteca programa més d’una vintena d’activitats pel primer quadrimestre del curs 2022-2023

La Biblioteca de la Llagosta ha programat més d’una vintena d’activitats d’adults i d’infants pel primer quadrimestre del curs 2022-2023, de setembre a desembre. La primera activitat s’ha celebrat avui dimecres a la sala d’exposicions de Can Pelegrí amb la primera sessió del Club de lectura, a càrrec de la dinamitzadora Conchi Fernández. Aquesta sessió ha comptat amb una desena de persones que han debatut sobre la novel·la Azucre, de l’autora Bibiana Candia.

El programa d’adults inclou dues sessions més del Club de lectura, el 19 d’octubre i el 9 de novembre, a les 16.30 h. També, hi ha dues sortides, amb un Club de lectura especial amb el periodista Toni Cruanyes a Bigues i Riells del Fai, el 15 d’octubre; i al Teatre Nacional de Catalunya, per veure Una noche sin luna, de Juan Diego Botto, el 21 de desembre; i dues presentacions de llibre, amb La vida de Eva, de l’autora vallesana Beatriz Fernández, el 26 d’octubre (19 h), i 88 teclas, del llagostenc Andrés Hernández, el 16 de novembre (19 h).

El programa d’infants té com a principal novetat que L’hora del Conte canvia dels dijous als dimarts i aqust curs anirà a càrrec de Mercè Martínez, també responsable de les sessions Un conte al sac. L’hora del conte se celebrarà cada dimarts a la sala d’exposicions de Can Pelegrí a les 18.15 h, excepte els dimarts 11 d’octubre, 8 de novembre i 13 de desembre, que es farà L’hora del conte en anglès amb la col·laboració de Llagosta Center Language. També es faran dos L’hora del conte especial els dimarts 22 de novembre i 19 de desembre, a les 18.15 h, al Centre Cultural. Pel que fa a Un conte al sac, celebrarà dues sessions de L’hora dels nadons, els dissabtes 24 de setembre i 5 de novembre, a les 11 h a la sala d’exposicions de Can Pelegrí, a les 11 h; i dues sessions de Contes i música en família, els dissabtes 15 d’octubre i 17 de desembre a la sala d’exposicions de Can Pelegrí, a les 12 h.

Per últim, la Biblioteca acollirà una sessió del Taller Bibliolab, adreçat per a infants a partir de 7 anys, on es farà una llum 3D amb Led i amb la forma del dibuix d’Snoopy. L’activitat se celebrarà el 19 de novembre a la sala infantil de la Biblioteca, a les 11 h.

Les activitats es faran sense restriccions ni limitacions d’aforament. “Estem satisfets que les activitats es puguin fer amb normalitat, ja que la situació sanitària ho permet. Aquest curs no tenim limitacions d’aforament i ens satisfà poder presentar un programa amb totes les nostres activitats habituals. A més, hem pogut veure com hem recuperat usuaris”, explica el director de la Biblioteca, Ángel Fernández.

Per participar en les activitats cal fer una inscripció prèvia a la Biblioteca de la Llagosta, que està situada a la segona planta de Can Pelegrí. Totes les activitats són gratuïtes, excepte la sortida al Teatre Nacional de Catalunya que el preu de l’entrada és de 22 euros.

Publicitat

Publicitat