Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

El CE La Llagosta, al grup 12 de la Quarta Catalana

El CE La Llagosta competirà al grup 12 de la Quarta Catalana. La Federació Catalana de Futbol ha publicat avui divendres el calendari de l’agrupació i l’equip de la nostra localitat tindrà jornada de descans en la primera jornada, que se celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre.

El primer partit dels llagostencs serà en la segona jornada, a casa, contra l’Atlètic Lliçà d’Amunt. La resta de rivals de l’agrupació són Sentmenat, Palau-solità i Plegamans, Sant Fost, Escola Futbol Base Sentmenat, Caldes de Montbui B, Martorelles B, Escola Futbol Base Ripollet B, Lliçà de Vall, Atlètic Polinyà, Mollet B i Molletense B.

La lliga es disputarà en un format de dues voltes amb un total de 26 jornades.

Publicitat

Publicitat

Més notícies