Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Torna a celebrar-se el Concurs Estatal de Fotografia de la Llagosta

El Foto-Club la Llagosta recupera aquest any el Concurs Estatal de Fotografia, que arriba a la seva 20a edició. L’anterior certamen es va celebrar l’any 2019. Com en anys anteriors, hi ha dos temes, lliure i la Llagosta

El 20è Concurs de fotografia de la nostra localitat presenta algunes novetats. Aquest any les fotografies només es poden presentar de forma digital, a través del formulari que es pot trobar al web de l’entitat, www.fotoclublallagosta.es. Les fotografies han de ser en format JPG amb una dimensió màxima de 1920 píxels en horitzontal i 1080 píxels en vertical. Cada arxiu haurà de tenir una mida màxima de 2 MB.

El termini de presentació d’obres finalitza el 26 d’octubre. Poden presentar-se un màxim de tres obres per autor i tema. No està permès presentar la mateixa fotografia en més d’una categoria. L’organització no accepta, ni publicarà, obres amb continguts contraris al dret de l’honor, a la intimitat personal i familiar i/o a la pròpia imatge de les persones, especialment de menors.

Els premis establerts en el tema lliure són de 250 euros per al primer, 160 per al segon i 100 euros per al tercer. Tots tres tindran també un diploma, a l’igual que el quart i el cinquè premi. Al tema la Llagosta, els guardons seran de 120 per a la primer, 75 per al segon y 50 per al tercer. Com al tema lliure, també hi haurà diplomes per a les cinc primeres fotografies classificades.

Aquest any, per participar al Concurs cal pagar uns drets d’inscripció de 8 euros en total per participar en les dues categories. El pagament s’ha de fer per la plataforma PayPal.

A partir de totes les obres presentades, el jurat farà una selecció prèvia de fotografies finalistes i, presencialment, atorgarà els premis en un acte públic el dia 11 de novembre, a les 19 h, a Can Pelegrí.

L’exposició d’una selecció de les obres participants es farà de l’1 al 31 de desembre al Centre Cultural de la nostra localitat. La mostra es podrà visitar de dilluns a dijous, de 18 a 21 hores i quan el Centre estigui obert per alguna activitat.

Aquest concurs és puntuable per a obtenir les distincions AFCF-EFCF i MFCF per a membres de la Federació Catalana de Fotografia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies