Diumenge, 25 setembre 2022
16.5 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias debutarà a la Segona Divisió contra el Sinera United B

El CD Viejas Glorias s’estrenarà a la Segona Divisió contra el Sinera United B l’1 d’octubre a casa. L’equip veterà de la nostra localitat va baixar de categoria la temporada passada i enguany militarà en la divisió més baixa de l’Associació de Futbol Veterans del Maresme, Vallès i Barcelonès.

L’equip llagostenc ha estat enquadrat al grup B de la Segona Divisió que tindrà un format de dues voltes amb un total de 26 jornades. El grup estarà format també per l’AE Tirol, l’Arenys de Munt, l’Atlètic Colomense, el Canovelles, el Cardedeu, el Sant Miquel, la Juventus Freta, la Llantia, el Palautordera, el Sant Cebrià, el Molinos B i el Vista Mar.

L’equip aquesta temporada estarà dirigit pel llagostenc José Ortuño, que fa unes temporades ja va portar les regnes de la banqueta del Viejas Glorias. La previsió del club és formar una plantilla amb 25 jugadors i amb l’objectiu de l’ascens. “Volem recuperar la Primera Divisió, però ho volem fer intentant gaudir de la temporada”, explica el president del Viejas Glorias, Juan Gómez. Aquesta temporada, els dos primers classificats a final de temporada pujaran a la Primera Divisió.

El Viejas Glorias ja ha iniciat la pretemporada i el dissabte passat va guanyar el partit de Festa Major contra la Creueta, per 2 a 3. L’equip va capgirar un electrònic advers de 0 a 2 i va celebrar el triomf al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. “Feia molts mesos que no es guanyava un partit, així que hem començat la pretemporada amb bon peu”, afegeix Gómez

Publicitat

Publicitat