Diumenge, 25 setembre 2022
16.9 C
La Llagosta

La Biblioteca de la Llagosta, convidada a la Setmana del Llibre en Català pel 50è aniversari

La Biblioteca de la Llagosta va anar convidada dilluns a la 40a edició de la Setmana del Llibre en Català, que organitza l’Associació d’Editors en Llengua Catalana a Barcelona del 9 al 18 de setembre. La biblioteca de la nostra localitat va anar-hi per una invitació de la Diputació de Barcelona per la celebració enguany dels 50 anys de biblioteques públiques a la Llagosta. De fet, van participar en la jornada prop d’un centenar de biblioteques públiques de Catalunya.

Per complir mig segle, la Diputació de Barcelona va entregar, a més, d’un xec regal de 535 euros a la Biblioteca de la Llagosta per comprar entre els llibres en llengua catalana exposats en la fira. En total, la Biblioteca va comprar 31 novetats, d’entre aquestes destaquen els llibres infantils de Les Tres Bessones i Agus i els Monstres, i d’autors coneguts, com ara Maria Barbal, Maria de la Pau Janer o Rafael Vallbona. “És la segona vegada que ens conviden a la Setmana del Llibre en Català, en aquesta ocasió pels nostres 50 anys. Vam aprofitar el xec regal per comprar algunes de les novetats de la novel·la catalana i de la literatura infantil i juvenil”, explica el director de la Biblioteca de la Llagosta, Ángel Fernández, que va seleccionar els llibres que s’han comprat.

Els responsables de la Biblioteca confien que en poques setmanes els llibres adquirits ja estiguin disponibles pel seu préstec.

Publicitat

Publicitat