Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

El sub-21 masculí del Club Bàsquet La Llagosta 2017 passa a ser sub-25 i s’inscriu en la Territorial B

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 ha fet una feina a contrarellotge als despatxos per inscriure el grup de jugadors del sub-21, però ho farà finalment com a sub-25. La Federació Catalana de Basquetbol ha avisat al club llagostenc que hi havia dos jugadors que no es podien inscriure a les lligues sub-21 per l’edat i finalment el club ha presentat un sub-25 masculí.

El club ha fet avui dimecres la sol·licitud del canvi i l’ens federatiu ja ha inscrit el masculí sub-25 al grup 4 de la Territorial B. “Hi havia dos jugadors que aquest 2022 fan els 21 anys, llavors la federació ens va avisar ahir al vespre que no podien competir a la lliga sub-21. Sense aquests dos jugadors, l’equip es quedava amb només sis fitxes, aleshores vam decidir fer la inscripció en les lligues sub-25 i avui dimecres l’hem pogut fer”, explica la coordinadora del club, Rosa Carrillo.

El debut del sub-25 serà el 24 de setembre a Tona i com a local el primer partit serà en la segona jornada contra el Manyanet Les Corts, l’1 d’octubre. La lliga regular es disputarà en un format de dues voltes amb un total de 26 jornades. La resta d’equips són el Viladecavalls B, l’Aira Cardona, el Ramon Llull Blanc, l’Alisos B, el Castellet, el Turó, el Sant Joan de Mata, el Casp B i el Bàsquet Can Parellada. L’entrenador del sub-25 serà Jorge Rodríguez, que el curs passat va dirigir el sènior masculí, i tindrà com ajudant la coordinadora Rosa Carrillo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies