Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

El sub-21 masculí del Club Bàsquet La Llagosta competirà en la Territorial B

L’equip sub-21 masculí del Club Bàsquet La Llagosta ha estat enquadrat al grup 2 de la Territorial B, de Barcelona. L’equip llagostenc serà el nou referent del club de bàsquet de la nostra localitat perquè aquesta temporada no tindrà absolut masculí.

El sub-21 iniciarà la lliga el 24 de setembre a la pista del Bàsquet Palafolls i en la segona jornada, l’1 d’octubre, s’estrenarà a casa contra el Viladecavalls. La lliga es disputarà en un format de lligueta a dues voltes amb un total de 26 jornades.

La resta de rivals de l’equip llagostenc són el Vila Olímpica Groc, l’ACB Palau, el Salesians Badalona, el CB Coll, l’AE Minguella B, el Ripollet, el CB Centelles, l’AE Les Corts B, el Virolai, el CB Imma i el Bàsquet Institució Montserrat.

Publicitat

Publicitat